18Ιούλιος

Ερωτήσεις “πανικού” πριν το γαμήλιο εμβατήριο...

Άγχος, προετοιμασία, τρέξιμο κι απόλυτος συντονισμός έτσι ώστε όλα να είναι έτοιμα για την πιο σημαντική μέρα της ζωής μας. Η ημέρα του γάμου μας, φτιαγμένη από τα πιο χρυσοσκονισμένα υλικά, θέλουμε να μείνει ανεξίτηλη στις καρδιές μας για πάντα.
   Κάπου εκεί, ανάμεσα στο γαμήλιο πανικό, έρχεται ο ανήσυχος κι ανασφαλής εαυτός μας να χτυπήσει το κουδούνι της αμφιβολίας....
...και να μας κάνει να αναρωτηθούμε αν πήραμε τη σωστή απόφαση. Μια μακριά λίστα με ερωτήματα που στριφογυρίζουν στο μυαλό μας βρίσκεται μπροστά μας και περιμένει απαντήσεις:

 

1. Εμπιστεύομαι πραγματικά το σύνροφο μου;
2. Είμαι ερωτευμένη με τον ιδανικό για εμένα άνθρωπο;
3. Θα συνεχίσω να τον ελκύω το ίδιο όταν παντρευτούμε;
4. Θα με στηρίζει ό,τι κι αν γίνει;
5. Θέλουμε τα ίδια πράγματα;
6. Θα παραμείνει ο άνθρωπος που αγάπησα;
7. Τι λέει το ένστικτο μου;

 

    Δαιδαλώδεις ερωτήσεις που έχουν μόνο μια απάντηση:  Αν μέσα σου νοιώθεις ότι κάνεις το σωστό, τότε σίγουρα το κάνεις!
Πάντα είμαστε ανασφαλείς μπροστά στο αβέβαιο μέλλον, πάντα φοβόμαστε την πιθανότητα της μοναξιάς ή της ξαφνικής αλλαγής, πάντα ελπίζουμε και πάντα πιστεύουμε σε κάτι πιο δυνατό. Αν υπάρχει αγάπη κι εμπιστοσύνη προς το σύντροφό μας και τον εαυτό μας, ο μόνος σίγουρος δρόμος είναι να πορευτούμε μαζί του και να απολαύσουμε το ταξίδι κι όλα θα πάνε καλά!
    Αν είστε μια ανάσα πριν το μεγάλο βήμα της ζωής σας, αν η σχέση σας έχει φτάσει σ' εκείνο το σημείο όπου οι αναβολές κι οι καθυστερήσεις δεν έχουν θέση, συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο!

 

10 επιπλέον σκληρές ερωτήσεις σάς φέρνουν σε “δύσκολη θέση”, να είστε απόλυτα ειλικρινείς με τον εαυτό σας για τη σχέση σας κι έτσι απολύτως σίγουροι ότι παίρνετε τη σωστή απόφαση. Το γάμο σας!

 

1) Ο σύντροφος της ζωής μου με κάνει καλύτερο ή χειρότερο άνθρωπο;
2) Πραγματικά δεχόμαστε ο ένας τον άλλον όπως ακριβώς είναι;
3) Ποια είμαι εγώ; Γνωρίζω τόσο καλά τον εαυτό μου για να ξέρω και το ταίρι μου;
4) Είμαι ευτυχισμένη μέσα στη σχέση μου;
5) Μπορώ να μείνω για πάντα με αυτόν τον άνθρωπο ή νοιώθω εγκλωβισμένη;
6) Ποια είναι τα λάθη μου στη σχέση;
7) Είναι ισορροπημένη αυτή η σχέση;
8) Διασκεδάζουμε μαζί κάνοντας πράγματα ή έχουμε μπει σε μια ρουτίνα;
9) Διασκεδάζουμε όταν είμαστε χώρια;
10) Γιατί είμαι σε αυτή τη σχέση; Καλύπτει τις πραγματικές μου ανάγκες;
 
    Δεν υπάρχουν σωστές και λάθος απαντήσεις. Όλες οι απαντήσεις στις πιο δύσκολες προσωπικές ερωτήσεις βρίσκονται μέσα μας και μόνο εμείς ξέρουμε αν είναι ή όχι αληθινές. Αν η σχέση σας στηρίζεται στην αμοιβαία αγάπη, τον αλληλοσεβασμό και την φροντίδα, δεν έχετε παρά να προχωρήσετε στο επόμενο σημαντικό βήμα της ζωής σας, που θα ολοκληρώσει την ευτυχία σας. Η σύζευξη με το αγαπημένο σας πρόσωπο θα σας γεμίσει μόνο ικανοποίηση. Χωρίς δεύτερες σκέψεις...χωρίς δισταγμό!

Posted in Προτάσεις με άποψη...