15Μαϊος

Για δυό πατουσάκια ο λόγος!

...Αν κοιτάς μελιστάλαχτα τα στρουμπουλά ποδαράκια των μικρών περαστικών, αν χαζεύεις με μανία τα μικροσκοπικά φορεματάκια και τα μπαλωμένα παντελονάκια, αν σκέφτεσαι πώς θα είναι η αγκαλιά σου γεμάτη κι η απάντησή σου είναι η εικόνα ενός μωρού εκεί κοντά στα δυό σου χέρια, τότε είσαι έτοιμη για το μεγαλύτερο θαύμα της ζωής κι ας μην το έχεις συνειδητοποιήσει ακόμη....


....Συγκίνηση, προσπάθεια, αγάπη στο απεριόριστο και λίγος φόβος για όλα τα άγνωστα που προσμένεις και φαντάζεσαι, ακόμα κι αν η φύση έχει μεριμνήσει να σε προετοιμάσει. Η μεγαλύτερη στιγμή της ολοκλήρωσης ενός ανθρώπου, η γέννηση ενός νέου όντος, είναι το νέο κεφάλαιο της ζωής σου που θες μανιωδώς να ανακαλύψεις. Από τη στιγμή που θα βρεις τον ιδανικό σύντροφο, με τον οποίο αμοιβαία θα νιώσετε την έλξη προς την απόλυτη ολοκλήρωση, όλα θα πάρουν το δρόμο τους. Αρκεί η αγάπη κι η εμπιστοσύνη στο αληθινό συναίσθημα κι όλα θα οδηγήσουν εκεί, στη νέα ζωούλα που θα χτυπά γρήγορα και τρελά για τη μαμά και τον μπαμπά.
Μπορεί όλα να μην είναι ρόδινα με τον ερχομό του, μπορεί η ζωή να αλλάξει τόσο πολύ που να σε αποδιοργανώσει, μπορεί οι ευθύνες να θυμίσουν ανυπέρβλητο εμπόδιο και για μια στιγμή να λυγίσεις... όμως το φωτεινό αθώο πλάσμα θα΄ναι εκεί και θα σε περιμένει...
Καθημερινά θαύματα που καμιά φορά ξεχνάμε να εκτιμήσουμε, καθημερινά αληθινά χαμογελάκια από φαφούτικα μικροσκοπικά προσωπάκια που μας μοιάζουν και μας κάνουν να αισθανόμαστε μικροί θεοί. Ανιδιοτελής αγάπη και απόλυτο δέσιμο κι ο κρίκος της συνέχειάς μας μεγαλώνει και μεγαλώνει ατελέσφορα. Κάπου εκεί, ανάμεσα στον προσωπικό εγωισμό και στη σκληρή πραγματικότητα, βρίσκεται το πείσμα του ανθρώπου να συνεχίσει να ερωτεύεται, να γεύεται τη ζωή και να τη διαιωνίζει εις τους αιώνες, γιατί μόνο έτσι αξίζει... όταν δυό μικρά χοντρούτσικα χεράκια τυλίγονται απ’ το λαιμό σου και σε πνίγουν από αγάπη!
Για τις μικρές πριγκίπισσες και τους λιλιπούτειους πρίγκιπες σας που διψούν για τη ζεστή αγκαλιά σας και τη στήριξή σας δίπλα κι από κοντά...για να είστε εκεί, γιατί μόνο έτσι αξίζει!
 
Πηγή για φωτογραφίες: GalleryAnneGeddes

www.quotetags.com, www.galleryhip.com


Posted in Προτάσεις με άποψη...