24Οκτώβριος

Ιδανικός χώρος δεξίωσης & Ιδανικό Catering...

Έχετε ψάξει λοιπόν σχεδόν τα πάντα για το γάμο ή τη βάπτιση του παιδιού σας. Το μόνο που σας δυσκολεύει γιατί έχετε υψηλές απαιτήσεις και δε θέλετε να ρισκάρετε είναι να κλείσετε κάποιο χώρο για τη δεξίωση σας ή ίσως υπηρεσία catering για τον προαύλιο χώρο της εκκλησίας. Υπάρχουν βέβαια δεκάδες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο. Και σίγουρα όλο και κάποιος γνωστός σας θα έχει να σας δώσει καλές συστάσεις για χώρο δεξιώσεων ή κάποια εταιρεία catering...
 
Αυτό ακριβώς κάνουμε και εμείς τώρα! Δε μπορούμε παρά να σας συστήσουμε στην εταιρεία catering που εμπιστευτήκαμε και μεις οι ίδιοι για τις δικές μας εκδηλώσεις.
 
Στη δική μας περίπτωση το catering έπρεπε να στείλει εξοπλισμό, σερβιτόρους και φαγητά σε νησί (σε περιοχή κοντά στο νομό Αττικής) γιατί η εκδήλωση ήταν σε πολύ μεγάλο προαύλιο χώρο εκκλησίας. Και πραγματικά ενθουσιαστήκαμε. Γιατί το κρασί ήταν πραγματικά αξιέπαινο και όχι ξύδι. Γιατί τα φαγητά ήταν ζεστά και ποιοτικά μέχρι το τέλος της εκδήλωσης. Γιατί η ευγένεια των σερβιτόρων ήταν παρούσα σε όλο το βράδυ. Γιατί όλα τούτα κοστίσανε πραγματικά πολύ φθηνά!
 
Με αφορμή λοιπον εκείνο το βράδυ γίναμε και εμπορικοί συνεργάτες. Σκεφτήκαμε πως οι άνθρωποι προσφέρουν υψηλότατου επιπέδου υπηρεσίες με πολύ ανταγωνιστικά κοστολόγια και θα ήταν εποικοδομητικό να συνεργαστούμε επαγγελματικά. Έτσι πλέον μπορούμε να προσφέρουμε σε σας ακόμη μία υπηρεσία με πολλές απαιτήσεις. Αυτή του catering και της δεξίωσης σε κλειστό χώρο με θέα το λιμάνι στο κέντρο του Πειραιά.
 
Μάθετε λεπτομέρειες στο προσωπικό ραντεβού που θα κλείσετε μαζί μας για να συζητήσετε για προσκλητήρια, μπομπονιέρες, στέφανα, λαμπάδες και τη δεξίωση σας!
 

Posted in Προτάσεις με άποψη...