Είδη Γάμου - Βάπτισης

Προσκλητήρια, μπομπονιέρες,
συσκευασίες ζαχαροπλαστικής

Η εταιρία


  

Προσκλητήρια Μπομπονιέρες Κουφέτα Γάμου & Βάπτισης

 
   Προσκλητήρια, μπομπονιέρες, κουφέτα, στέφανα, λαμπάδες, υλικά όπως κορδέλες, κορδόνια  και άλλα πολλά... Αυτά είναι τα δυνατά σημεία της εταιρείας - Sotirios Nakos Collection - που δραστηριοποιείται στη δημιουργία και εισαγωγή ειδών γάμων και βάπτισης, έχοντας ήδη με τον ξεκάθαρο προσανατολισμό της, δυναμική παρουσία στην ελληνική αγορά. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1995 και έως σήμερα ακολουθεί μια πορεία συνεχούς ανάπτυξης.

 

  Θέλετε εξαιρετικής ποιότητος προιόντα αλλά παράλληλα σε προσιτή τιμή. Στην εταιρεία μας πιστεύουμε ακράδαντα πως σε όλους μας αξίζουν υπηρεσίες και προιόντα αντίστοιχα τουλάχιστον του αντίτιμου που πληρώνουμε. Έτσι προτιμάμε να αντιπροσωπεύουμε είδη που έχουν απήχηση στο κοινό λόγω ποιότητας κατά κύριο λόγο και λόγω ανταγωνιστικών κοστολογίων τελικά. Στην κατηγορία κουφέτα επιλέξαμε ως συνεργάτη την εταιρεία Χατζηγιαννάκη με πολλά χρόνια πείρας στο είδος αλλά κυρίως με αγάπη για το τελικό προιόν. Στέφανα γάμου: πρωτότυπα, με καθαρές γραμμές, καλοφτιαγμένα, με φινίρισμα που θα πρέπει να αντέξει στο χρόνο και όχι απλά ένα κομμάτι κυκλικό σίδερο που το ονομάζουμε "στέφανα". Προσκλητήρια κατασκευασμένα με γνώμονα να εντυπωσιάσουν και να κάνουν τη δουλειά τους ποιοτικά όμορφα και ανθεκτικά στη μεταχείριση που θα υποστούν. Μπομπονιέρες καλοδουλεμένες, με γούστο, δεμένες με απόλυτη καθαριότητα αφου μην ξεχνιόμαστε μεταφέρουν γλύκισμα που θα καταναλωθεί άρα θα πρέπει να προσεχθούν απόλυτα οι κανόνες υγιεινής. Στην εταιρεία μας προτεραιότητα έχει ο σεβασμός προς τον πελάτη. Σκοπός μας είναι η παρουσίαση και δημιουργία όχι μόνο οικονομικών αλλά και κομψών αντικειμένων γάμου και βάπτισης που ανταποκρίνονται απόλυτα στις προσδοκίες σας. Μην ξεχνάτε πως το θέμα, το ύφος και ο χαρακτήρας του γάμου σας ή της βάπτισης του μωρού σας καθρεπτίζεται απόλυτα στα προσκλητήρια και τις μπομπονιέρες που έχετε επιλέξει. Από τη μεριά μας εμείς φροντίζουμε πάντα να τα συνδυάζουμε με τα κατάλληλα υλικά παρουσιάζοντας ένα άρτιο αποτέλεσμα με συνοχή, δείχνοντας έτσι στον καλεσμένο πως έχει προσεχθεί και η παραμικρή λεπτομέρεια. Ο αριθμός των κουφέτων που περιέχει μία μπομπονιέρα είναι πάντα μονός για να συμβολίζει το αδιαίρετο του ζευγαριού, ενώ ο αριθμός 5 που είναι το συνηθισμένο νούμερο κουφέτων συμβολίζει: Υγεία, Γονιμότητα, Αφθονία, Ευτυχία, Μακροζωία.

 

   Εστιάζοντας στις ανάγκες της αγοράς ειδών γάμου και βάπτισης, η εταιρεία ΝΑΚΟΣ προσφέρει μεγάλη ποικιλία σε είδη γάμου & βάπτισης και άλλα παρεμφερή είδη υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Οι άριστα δομημένες λειτουργίες της εταιρείας μας, με σκοπό την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, σε συνδυασμό με τις αμοιβαίες σχέσεις εμπιστοσύνης που έχουν δημιουργηθεί με πελάτες και προμηθευτές, σηματοδοτούν την αδιάκοπα δυναμική πορεία της έως σήμερα. Από τον Απρίλιο του 1995 που ξεκίνησε την λειτουργία της, η διείσδυση της εταιρείας στην αγορά ήταν άμεση και επιτυχής, καταγράφοντας από τα πρώτα της βήματα μέχρι και σήμερα, έναν μεγάλο αριθμό επιτυχημένων συνεργασιών που διαρκώς αυξάνεται.


Στην ενότητα ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ θα βρείτε όλους τους διαθέσιμους τρόπους που μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.