Γενικές Πληροφορίες

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ - Ποιά είναι η ελάχιστη παραγγελία που μπορώ να κάνω;

Ελάχιστη παραγγελία που μπορείτε να πραγματοποιήσετε πρέπει να είναι καθαρής αξίας τουλάχιστον 30 ευρώ.

ΦΠΑ - Στις τιμές που αναγράφονται περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ;

Ναι σε όλα μας τα προιόντα περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ, θα πρέπει να γνωρίζετε πως είναι παράνομο να μην αναγράφεται. Όταν βλέπετε ως καταναλωτής κάποιο προιόν θα πρέπει να απαιτείτε αυτή τη διευκρίνιση.

ΠΛΗΡΩΜΕΣ - Σε ποιούς λογαριασμούς μπορώ να σας κάνω κατάθεση;

Εδώ θα βρείτε τις συνεργαζόμενες τράπεζες ΕΘΝΙΚΗ & ΠΕΙΡΑΙΩΣ στις οποίες μπορείτε να κάνετε πληρωμές. 
Δικαιούχος : ΝΑΚΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ GR 7401 1014 8000 0014 8628 037 40
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ GR40 0172 0680 0050 6801 7636 733

ΚΟΣΤΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ - πως υπολογίζω το κόστος εκτύπωσης για τα προσκλητήρια;

Εϊναι πολύ απλό: προσθέτετε 44,90 ευρώ στο γενικό σύνολο και αυτό είναι όλη η χρέωση για την εκτύπωση κειμένου της πρόσκλησης. Δεν παίζει κάποιο ρόλο πόσα τεμάχια χρειάζεστε, είτε για 50 προσκλητήρια είτε για 1000 προσκλητήρια θα πληρώσετε συνολικά έξτρα 44,90 ευρώ. Αυτό το κοστολόγιο περιλαμβάνει την απλή ψηφιακή εκτύπωση για το κείμενο της πρόσκλησης σας. Το χρώμα μελανιού που θα χρησιμοποιήσουμε ή ο τύπος της γραμματοσειράς που θέλετε δεν αλλάζουν και δεν επιβαρύνουν το κοστολόγιο. Αν τώρα θέλετε και κάρτες δεξίωσης το κόστος για αυτές (πάντα μιλάμε μόνο για την εκτύπωση χωρίς το κόστος της κάθε κάρτας που κυμαίνεται) ανέρχεται σε 25,00 € στο σύνολο των τεμαχίων. Αν θέλετε μονογράμματα στο φάκελο της πρόσκλησης με εκτύπωση τύπου ΧΡΥΣΟΤΥΠΙΑ ή GLITTER ανάγλυφα τότε χρεώνεστε έξτρα 80,00 € ατο σύνολο της παραγγελίας σας, πάλι φυσικά με απεριόριστα τεμάχια.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ - γιατί είναι απαραίτητο να κλείσουμε ραντεβού;

Η πολιτική της εταιρείας μας είναι η σωστή εξυπηρέτηση του πελάτη. Μόνο κατόπιν συγκεκριμένου ραντεβού μπορεί να ασχοληθεί η πωλήτρια μας κυρία Αμαλία Φαγογένη αποκλειστικά με εσάς χωρις καμμία διακοπή και έτσι μπορείτε εσείς να εξυπηρετηθείτε καλύτερα. Σε ένα άνετο και φιλικό περιβάλλον, θα συζητήσετε μαζί της όλες τις λεπτομέρειες και ιδιαιτερότητες του γάμου σας η της βάπτισης του παιδιού σας. Μπορείτε να δείτε τα προϊόντα μας προσεκτικά και να διαπιστώσετε την υψηλή ποιότητα των εργασιών και αντικειμένων που παρέχουμε. Τα ραντεβού μας είναι συνήθως διάρκειας 30' λεπτών και το ένα ζευγάρι διαδέχεται το άλλο. Ειδικά την υψηλή περίοδο από Ιανουάριο ως και τον Ιούλιο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - Προσκλητήρια από 0,18 λεπτά; Πολύ φτηνά μου φαίνονται τα προιόντα σας στην ενότητα ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ. Μήπως δεν είναι τόσο καλή η ποιότητα;

Πράγματι έχουμε προσφορές σε πολύ χαμηλό κόστος ο λόγος είναι ότι υπάρχει στοκ στους συγκεκριμένους κωδικούς σε τεράστιες ποσότητες, αυτό μας δίνει την δυνατότητα να "κατεβάζουμε" το τελικό κοστολόγιο . Η έκπτωση όπως θα δείτε γίνεται μόνο σε προιόντα και δεν θα δείτε να γίνει σε υπηρεσίες όπως στην εκτύπωση προσκλητηρίων. Ο λόγος που δεν γίνεται έκπτωση εκεί όπου ο γραφίστας πρέπει να κατασκευάσει το κείμενο της πρόσκλησης σας, είναι ότι πρέπει η επιμέλεια του κειμένου ορθογραφικά και το στήσιμο της μακέτας σας να είναι με μια λέξη ΤΕΛΕΙΟ. Σε τέτοιες περιπτώσεις δε χωράνε εκπτώσεις και ευκαιρίες.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ - Έχετε κάποια γενική συμβουλή να μου δώσετε;

Μεγάλη προσοχή στην ποσότητα και στο κείμενο των προσκλητηρίων σας, μην παραγγείλετε βιαστικά. Το 8% - 10% των πελατών (στην Ελλάδα κυρίως) παραγγέλνει ξανά προσκλητήρια, πληρώνει επανεκτύπωση και μεταφορικά. Υπολογίστε με προσοχή και ηρεμία πριν κάνετε την τελική σας επιλογή και κάνετε καλή έρευνα αγοράς. Βρείτε αυτά που πραγματικά ψάχνετε για τις ομορφότερες στιγμές της ζωής σας, Θα πρέπει να είναι άψογα υπολογισμένα όλα!
Επίσης σημαντική συμβουλή: ΜΗΝ τσιγκουνευτείτε το είδος των κουφέτων που θα χρησιμοποιήσετε! Έχουμε όλοι μας πάει σε τόσους γάμους και οι λεπτομέρειες που θυμόμαστε είναι ακριβώς αυτές: μικρές και υποτίθεται ασήμαντες... Μη χαλάσετε λοιπόν μιά περιουσία για προσκλητήρια ή τούλια ή στέφανα αλλά (πιστέψτε μας) αγοράστε ΑΚΡΙΒΟ κουφέτο.. Όλοι οι καλεσμένοι σας αυτό θα έχουν να θυμούνται τα απίστευτα κουφέτα που δοκιμάσανε και το κόστος τους σε σύγκριση με άλλα υλικά είναι πράγματι μικρότερο.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ - Θέλω πληροφορίες τι ώρες μπορώ να εξυπηρετηθώ τηλεφωνικά;

Ωράριο λειτουργίας της εταιρείας μας είναι από  08:00 - 16:00 καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου. Μπορείτε όμως από 09:00 π.μ. - 21:00 μ.μ. όλες τις ημέρες της εβδομάδας να καλείτε στο κινητό της πωλήτριας μας κυρίας Αμαλίας Φαγογένη για ραντεβού τα οποία πραγματοποιούνται στα γραφεία μας και σε συγκεκριμένη ώρα ακόμη και βράδυ καθώς και Σάββατο αν βέβαια υπάρχει δυνατότητα.

ΟΡΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ - Γενικές πληροφορίες

Θα πρέπει να σας επισημάνουμε πως παραδόσεις γίνονται μόνο τις εργάσιμες ημέρες εκτός Σαββάτου και Κυριακής και σε ωράριο από 09.00 – 19.00 τοπική ώρα, εκτός απο την περίπτωση παραλαβής της παραγγελίας από τα γραφεία μας. Η εταιρεία "ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΝΑΚΟΣ"  δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία ή σε τυχαία γεγονότα καθώς και σε γεγονότα που διαφεύγουν της δικαιοδοσίας μας. Σε περίπτωση τυχόν καθυστερήσεων η εταιρεία μας θα καταβάλλει όλες τις απαραίτητες προσπάθειες να επικοινωνήσει μαζί σας και να σας παρέχει πλήρη ενημέρωση. Η εταιρία 'ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΝΑΚΟΣ" σας διαβεβαιώνει πως καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την έγκαιρη μεταφορά της παραγγελίας σας στα πλαίσια χρονοδιαγράμματος που σας έχουμε καθορίσει μέσω της γραπτής διαδικτυακής επικοινωνίας μας. Δεν μπορούμε πάραυτα να εγγυηθούμε με ακρίβεια το χρόνο άφιξης ούτε την ακριβή ώρα παράδοσης της παραγγελίας. Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των 500€ προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους: Χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, πληρωμή μέσω PayPal ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

 

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ - Πολιτική απορήτου & περιορισμοί κατά την πρόσβαση και χρήση της Ιστοσελίδας με τη διεύθυνση e-nakos.gr

Μπορείτε να διαπιστώσετε την πολιτική απορρήτου μας, η οποία εξηγεί πλήρως με ποιο τρόπο θα  χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που θα μας δώσετε. Χρησιμοποιώντας την παρούσα Ιστοσελίδα e-nakos.gr, συμφωνείτε με το περιεχόμενο αυτής της ενότητας και εγγυάστε ότι όλα τα δεδομένα που παρέχετε είναι ακριβή και αληθή και αναφέρονται σε παρόντα χρόνο. Δεν επιτρέπεται κατάχρηση αυτής της Ιστοσελίδας, η παρακώλυση ή η με οποιονδήποτε τρόπο παρενόχληση της λειτουργίας της ιστοσελίδας, καθώς και η αντικατάσταση ή μεταβολή του περιεχομένου της. Δεν πρέπει να διαπράττετε ή ενθαρρύνετε αξιόποινες πράξεις, να μεταδίδετε ή διανέμετε ιούς, δούρειους ίππους, ιούς τύπου worm, λογικές βόμβες ή να αναρτάτε οποιοδήποτε άλλο κακόβουλο ή τεχνολογικά επιβλαβές υλικό και γενικά δεν επιτρέπονται ενέργειες που μπορεί να οδηγήσουν σε μη αποδεκτή ή εκτεταμένη επιβάρυνση της υποδομής ή της λειτουργίας της ιστοσελίδας. Επίσης απαγορεύεται η παράβαση της υποχρέωσης τήρησης του απορρήτου ή η χρήση της ιστοσελίδας με οποιονδήποτε άλλο τρόπο προσβλητικό ή άσεμνο.
Επιπρόσθετα, δεν πρέπει να παραβιάζετε οποιοδήποτε μέρος των Υπηρεσιών, να καταστρέφετε δεδομένα, να προκαλείτε δυσαρέσκεια σε άλλους χρήστες, να παραβιάζετε τα ιδιοκτησιακά δικαιώματα άλλων ατόμων, να αποστέλλετε αυτόκλητο διαφημιστικό ή προωθητικό υλικό, κοινώς γνωστό ως «ανεπιθύμητο» (spam) ή να προσπαθείτε να επηρεάσετε την επίδοση ή λειτουργικότητα οποιωνδήποτε χαρακτηριστικών της Ιστοσελίδας ή χαρακτηριστικών στα οποία αποκτήσατε πρόσβαση μέσω της Ιστοσελίδας. Η παραβίαση αυτής της διάταξης συνιστά ποινικό αδίκημα βάσει της ελληνικής νομοθεσίας. Το www.e-nakos.gr θα αναφέρει οποιαδήποτε τέτοια παραβίαση που τυχόν υποπέσει στην αντίληψή της στις αρμόδιες αρχές επιβολής του νόμου και θα γνωστοποιεί σε αυτές τα στοιχεία της ταυτότητάς σας, υπό τις σαφέστατες προϋποθέσεις του νόμου. Συνοψίζοντας: Οι χρήστες αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν τo ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας μας 'ΝΑΚΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ" για:
1) Aποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε Περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις.
2) Πρόκληση βλαβών σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο.
3) Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε Περιεχομένου για το οποίο δεν έχετε δικαίωμα μετάδοσης σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας).
4) Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε Περιεχομένου της σελίδας e-nakos.gr το οποίο παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων.
5) Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε υλικού το οποίο περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών.
6) Ηθελημένη ή αθέλητη παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας ή των διατάξεων. Παρενόχληση τρίτων με οποιοδήποτε τρόπο. Συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.

Oλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω της "ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΝΑΚΟΣ". διέπονται από το Διεθνές δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

Η ιστοσελίδα www.e-nakos.gr είναι ένας από τους διαδικτυακούς τόπους ιδιοκτησίας της εταιρείας ειδών γάμου & βάπτισης "ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΝΑΚΟΣ". Τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας σε όλο το λογισμικό και περιεχόμενο στο οποίο έχετε πρόσβαση στην παρούσα ιστοσελίδα ή μέσω αυτής, παραμένουν ιδιοκτησία της εταιρίας ή των παρόχων αδείας αυτής και προστατεύονται από διεθνείς νόμους και συνθήκες για τα πνευματικά δικαιώματα. Όλα αυτά τα δικαιώματα ανήκουν στην εταιρία και τους παρόχους άδειας της. Η εμφάνιση και προβολή του περιεχομένου της Ιστοσελίδας δεν πρέπει σε καμμία περίπτωση να θεωρηθεί ως μεταβίβαση ή/και εκχώρηση άδειας ή/και δικαιώματος χρήσης του. Μπορείτε να αποθηκεύετε, εκτυπώνετε και εμφανίζετε το διαθέσιμο περιεχόμενο αποκλειστικά για προσωπική σας χρήση. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η δημοσίευση, διαχείριση, διανομή, ολική ή μερική αντιγραφή, μεταφορά, μεταποίηση, αποθήκευση, αναδημοσίευση, τροποποίηση ή αναπαραγωγή με άλλο τρόπο, σε οποιαδήποτε μορφή, οποιουδήποτε μέρους του περιεχομένου ή αντιγράφων του περιεχομένου παρέχεται σε εσάς ή εμφανίζεται στην παρούσα ιστοσελίδα www.e-nakos.gr ούτε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το περιεχόμενο ή μέρος αυτού σχετικά για οποιαδήποτε επαγγελματική, βιοτεχνική, βιομηχανική ή αλλου είδους εμπορική δραστηριότητα εκτός και αν έχετε λάβει έγγραφη άδεια από την εταιρία.
Απαγορεύεται η τροποποίηση, μετάφραση, ανακατασκευή με χρήση οποιουδήποτε λογισμικού ή συνοδευτικής τεκμηρίωσης προσφέρει το e-nakos.gr ή οι πάροχοι άδειας αυτής. Σε καμμία των περιπτώσεων δεν διαθέτετε άδεια ή συγκατάθεση χρήσης, με κανένα τρόπο, των εμπορικών σημάτων του e-nakos.gr και κατηγορηματικά συμφωνείτε να μην χρησιμοποιείτε αυτά τα εμπορικά σήματα, χωρίς τη γραπτή άδεια της εταιρίας "ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΝΑΚΟΣ"

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΓΑΜΟ - απαραίτητες κινήσεις που πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή.

1. η προετοιμασία της νύφης θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί 1 ώρα πριν αρχίσει το μυστήριο
2. η νύφη πρέπει να έχει όλα τα απαραίτητα πράγματα συγκεντρωμένα πάνω στο κρεβάτι και το νυφικό έτοιμο χωρις το κάλυμα του κρεμασμένο.
3. Όλα τα αξεσουάρ και τα παπούτσια να μην έχουν αυτοκόλλητα και άλλα πάνω τους.
4. η προετοιμασία του γαμπρού θα πρέπει να ολοκληρώνεται νωρίτερα καθαρά για πρακτικούς λόγους.
5. ο γαμπρός επίσης θα πρέπει να έχει όλα τα απαραίτητα πάνω στο κρεβάτι έτοιμα προς χρήση.
6. το κρασί θα πρέπει να μην έχει πώμα να ξεβιδώνει εύκολα το καπάκι του και το ποτήρι να είναι πλυμένο χωρίς κανένα αυτοκόλλητο πάνω του.
7. οι μπομπονιέρες πρέπει να είναι στο σπίτι μερικές ημέρες πριν και φυσικά καταμετρημένες.
8. το ρύζι θα πρέπει να είναι πλυμένο με βρεγμένο σεντόνι για να φύγει η πούδρα από πάνω του ώστε να μη λερώνει τα σκουρόχρωμα ρούχα.
9. οι λαμπάδες να μην είναι χωρις βάση και να μην ξεπερνάνε το ένα μέτρο ειδάλλως θα πρέπει να τοποθετηθούν μακριά από το τραπέζι για  να διευκολύνεται η δουλειά των φωτογράφων και να μπορούν να βγάλουν άνετα video και πανοραμικές φωτογραφίες.
10. η εκκλησία θα πρέπει να είναι ανοικτή 1 ώρα πριν ξεκινήσει το μυστήριο.
11. ο στολισμός πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί τουλάχιστον 30 λεπτά πριν ξεκινήσει το μυστήριο.
12. ο γαμπρός να είναι 30' πιο πριν στην εκκλησία ώστε να κάνει ένα τσεκάρισμα με το φωτογράφο και με το στολισμό.
13. η νύφη να είναι 5 λεπτά νωρίτερα και να κάνει βόλτες γύρω από το Ναό με κόρνες ( ή τηλεφώνημα στο γαμπρό )
14. τα φώτα της εκκλησίας να είναι ανοικτά και τα οικονομικά θέματα διευθετημένα
15. Οι οικογένειες θα πρέπει να ξέρουν που να στέκονται και να είναι στην ίδια ευθεία με τα παρανυφάκια μπροστά τους ώστε φωτογραφίες  και video να είναι άψογα.
16. Οι κουμπάροι θα πρέπει να είναι μισή ώρα πιο πριν στην εκκλησία για τα διαδικαστικά καθώς και για τις απαραίτητες φωτογραφίες με το γαμπρό. Επίσης κατά τη διάρκεια του μυστηρίου να μη βιάζονται καθόλου ώστε φωτογράφοι και video να έχουν πολλές και καθαρές λήψεις.

17. η θέση των κουμπάρων είναι δίπλα στο γαμπρό και τη νύφη και δε θα πρέπει να μασάνε για κανένα λόγο τσίχλα όπως και οι γονείς φυσικά αν βέβαια θέλετε φωτογραφίες αξιώσεων και όχι για τα σκουπίδια.
18. η τελική άφιξη της νύφης θα πρέπει να γίνεται με κορναρίσματα και την πόρτα του αυτοκινήτου ανοίγει αποκλειστικά ο συνοδός της νύφης ( είτε δηλαδή ο πατέρας είτε αδερφός ) χωρις να βγάλει αμέσως τη νύφη παρά μετά από κάποια δευτερόλεπτα και αφού ανταλλάξουν αρκετές ματιές ώστε να μπορέσουν οι φωτογράφοι να κάνουν καλά τη δουλειά τους. Μετά από εντολή του φωτογράφου μπορεί να βγεί η νύφη και να φτιάξει το νυφικό της με τη βοήθεια συγγενών.
19. κατά την άνοδο της νύφης στα σκαλιά της εκκλησίας δε θα πρέπει να βιάζεται και θα πρέπει παράλληλα να ρίχνει τακτικές ματιές στο γαμπρό.
20. Η είσοδος του ζεύγους στην εκκλησία θα πρέπει να γίνει με αργό ρυθμό και να κοιτάζουνε στο τραπέζι το Ευαγγέλιο.
21. Επίσης κατά τη διάρκεια του μυστηρίου δε θα πρέπει να κοιτάζετε προς τη μεριά της κάμερας ή του φωτογράφου παρά μόνο αν το ζητήσουνε οι ίδιοι και γι α προσωπικές ή οικογενειακές φωτογραφίες.
22. το φιλί και η παραλαβή της ανθοδέσμης θα πρέπει να κρατήσει για τουλάχιστον 20 δευτερόλεπτα το λιγότερο και κάποια στιγμή προς το τέλος του φιλιού και οι δυό να κοιτάνε προς το φωτογράφο.
23. Η είσοδος του ζεύγους στην εκκλησία θα πρέπει να γίνει με αργό ρυθμό και να κοιτάζουνε στο τραπέζι το Ευαγγέλιο.